marți, decembrie 5, 2023

Foto/ Primul elicopter BlackHawk, destinat gestionării situațiilor de urgență, a aterizat la sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI

La sediul Inspectoratului General de Aviație al MAI a fost livrat primul elicopter BlackHawk, achiziționat în cadrul proiectului european Viziune 2020, transmite DSU într-un comunicat de presă.

Totodată, în săptămâna 13-19 noiembrie a.c. urmează să fie livrate încă 3 elicoptere iar, până la finalul anului să mai fie recepționate alte 3 aparate de zbor BlackHawk, dintre care, 2 destinate managementului situațiilor de urgență și 1 pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

Precizăm că în perioada următoare, se va desfășura o ceremonie oficială, cu ocazia căreia vor fi prezentate aeronavele BlackHawk, care vor intra în dotarea flotei aeriene ale IGAV.

Foto DSU

Reamintim faptul că Inspectoratul General de Aviație al MAI a achiziționat 6 elicoptere Blackhawk , aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situațiilor de urgență, 3 fiind configurate pentru operațiuni maritime și 3 pentru uscat, iar 1 elicopter a fost achiziționat pentru a sprijini structurile operative ale Poliției Române.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner