Frații Tate nu pot pleca în Europa dar se pot deplasa liberi prin România. Care este decizia instanței?

Tribunalul Bucureşti a decis astăzi că fraţii Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol, precum și complicea lor, pot părăsi Capitala şi judeţul Ilfov, fiind liberi să se deplaseze pe teritoriul României. 

„În baza art. 207 Cpp, menţine măsura controlului judiciar faţă de inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana şi Radu Alexandra Luana, până la o nouă verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile. Respinge ca nefondată cererea inculpaţilor Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan având ca obiect înlocuirea obligaţiei de a nu părăsi limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, cu obligaţia de a nu părăsi limita teritorială a Europei. Dispune înlocuirea obligaţiei inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan şi Naghel Georgiana de a nu părăsi municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov cu obligaţia inculpaţilor de a nu părăsi teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată. (…) Respinge ca inadmisibilă cererea inculpaţilor Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan de modificare a programului de supraveghere stabilit de organul de poliţie” se precizează în decizia de astăzi.

În luna august, fraţii Tate au scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasaţi sub control judiciar, cu mai multe interdicţii, printre care şi aceea de a nu depăşi limita teritorială a judeţului Ilfov şi a Municipiului Bucureşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, potrivit digi24.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare