Gabriela Firea: Demarăm lucrările pentru o linie de tramvaie suspendate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că în scurt timp vor fi demarate lucrările pentru o linie de transport monorail, 80 de tramvaie suspendate urmând să fie implicate în acest concept.

 

Într-o perioadă scurtă de timp – am început deja pregătirile tehnice – vom demara lucrările pentru o linie de monorail. Este vorba despre tramvai suspendat şi material rulant. 80 de tramvaie suspendate vor fi implicate în acest concept: o rută Bucureşti – Măgurele şi Bucureşti – centura în zona de nord spre Ploieşti”, a declarat Firea la seminarul „Împreună pentru dezvoltare durabilă – Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov”.

Ea a precizat că este deja prins în bugetul Primăriei Generale a Capitalei pentru acest an extinderea şi modernizarea şoselei Bucureşti – Măgurele, pentru facilitarea accesului la Institutul de Fizică Nucleară.

„Dezvoltarea şi reorganizarea reţelei de transport public de călători în Ilfov, 63 de trasee pe o lungime de 1.150 km, reorganizarea traseelor de autobuz în Bucureşti pentru a răspunde mai bine nevoilor călătorilor, realizarea coridorului de transport rapid cu autobuzul pe ruta Măgurele – Gara de Nord”, a afirmat Firea.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare