sâmbătă, iunie 25, 2022

Gabriela Firea, despre deblocarea Legii Tineretului: Am promisiunea colegilor din Parlament că până la finalul acestei sesiuni va fi votată, după patru ani în care a stat în analize și comisii

Ministrul Familiei, Gabriela Firea anunță deblocarea Legii Tineretului.

”Colegii mei din minister analizează, punct cu punct, fiecare propunere a fundațiilor și organizațiilor de tineret. La întâlnire au participat reprezentanții Consiliul Tinerilor din România, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Fundația Națională pentru Tineret, Uniunea Națională a Studenților din România, Uniunea Studenților din România, Consiliul Național al Elevilor, Federația Asociațiilor Studențești în Medicină din România YMCA România, Asociația DEIS și UN Youth România”, spune ea.

 

Potrivit ministrului Familiei, specialiștii din minister transmit către Comisia pentru Tineret și Sport din Camera Deputaților punctul de vedere pentru fiecare dintre cele peste 60 de amendamente propuse, dintr-un set de peste 150 transmise inițial.

 

”Colegii mei din Parlamentul României vor analiza și vota fiecare amendament pentru a debloca această lege. Am promisiunea lor că până la finalul acestei sesiuni parlamentare, Legea Tineretului va fi votată, după patru ani în care a stat în analize și comisii”, afirmă Firea.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner