Gabriela Firea, după întâlnirea cu Dragnea: Parcă legile şi bugetul sunt ca mersul la film sau la o masă în oraş!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, după o întâlnire avută cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe tema banilor alocaţi pentru administraţie, că acesta tratează bugetul şi legile de parcă ar fi „ca mersul la film sau o masă în oraş”.

„Este aşa cum spuneam: Dl Dragnea va spune că alţii (guvernul, ministerul de finanţe) sunt vinovaţi, şi nu el, pentru amputarea bugetului Primariei Capitalei cu aproape 25%. După ce a ascultat primarii prezenţi la şedinţa Asociaţiei Municipiilor, Dl Dragnea a spus textual: ”Nu am venit să vă dau soluţii privind bugetul. Nu am competenţe legale”. 

Dar a continuat să susţină, în ciuda explicaţiilor şi argumentelor aduse de primari, că bugetul este unul bun, şi a prezentat o situaţie roz a economiei. Dacă e totul aşa de bine, cum de ne va aştepta un an de austeritate?”, a scris Firea pe Facebook.

  • Ea a adăugat că, la insistenţele sale, în şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România a reuşit să obţină o întâlnire pentru ziua de joi, la Ministerul de Finante, în care să explice încă o dată că sunt puse în pericol serviciile publice din Bucureşti, a căror notă de plată o achită Primăria Capitalei: transport public, termoficare, iluminat, spitale, consolidări, apă şi canal, investiţii în infrastructură, etc. 

„Sfidând legea şi atribuţiile complexe pe care le avem, Dl Dragnea, cel “fără competenţe legale” a dat şi indicaţia: “să vă înţelegeţi între voi”. De parcă legile şi bugetul sunt ca mersul la film sau la o masă în oraş! Aşa bagatelizare a instituţiilor statului nu am văzut! Cum ne dezbină la Bucureşti, face şi în ţară, încercând să-i învrăjbească pe primarii de municipii cu cei de comune şi oraşe.Un adevărat om de stat! Nu mai am nicio aşteptare. Un lucru e limpede: s-a confirmat că în toate aceste zile am spus adevărul. Mă voi bate pentru el până la capăt!”, a mai spus primarul general al Capitalei.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare