George Simion îi cere ofițerului (r) SRI George Tuță, fost șef de cabinet al lui Hellvig, în prezent candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, să-și dea demisia de onoare din Parlament. Tuță apare alături de Coldea și Kovesi

Liderul AUR, George Simion, consideră că aducerea lui Florian Coldea în fața procurorilor DNA trebuie să fie doar începutul. „Toți cei care au făcut parte dintr-un Binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii”, a afirmat președintele AUR, citat de Realitatea.net, conform activenews.ro.

„Românii au avut oportunitatea rară să vadă statul paralel ieșind la suprafață din tenebrele sistemului creat de securiștii ultimilor 34 de ani”, a afirmat Simion pe tema Cazului Coldea.

„Faptul că azi Coldea e la DNA este doar începutul. Toți cei care au făcut parte dintr-un binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii. Toți oamenii implicați în astfel de practici demne de un regim medieval trebuie scoși la suprafață și pedepsiți pentru faptul că au distrus nu numai economia țării, ci și încrederea în sistemul judiciar român”, a scris George Simion zilele trecute.

Astăzi a oferit și un prim exemplu: George Simion i-a cerut demisia din Parlament lui George Tuță, candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1, după imaginile care s-au viralizat pe internet cu liberalul alături de fostul șef SRI Florian Coldea și de procuroarea Laura Codruța Kovesi, transmite replicaonline.

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a solicitat demisia lui George Tuță, deputat și candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1, în urma viralizării unor imagini care îl arată pe liberal în compania fostului șef al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea.

Grupul AUR și-a exprimat îngrijorarea cu privire la relația apropiată dintre deputatul George Tuță și Florian Coldea, fost general în rezervă și șef al SRI. Această legătură, considerată problematică de către membrii AUR, a fost motivul principal pentru care George Simion a solicitat demisia de onoare a lui George Tuță din Parlament, scrie realitatea.net.

„Grupul AUR, având în vedere relația apropiată dintre domnul deputat George Tuță și fostul general în rezervă Florian Coldea, îi solicită domnului Tuță demisia de onoare”, a spus George Simion, în Parlament.

Candidatul PNL George Tuță, în prezent chestor al Camerei Deputaților, a lucrat între 2015-2018 ca ofițer la UM 0102 SRI, respectiv chiar ca consilier personal și apoi șef de cabinet al lui Eduard Hellvig, fostul șef al Serviciului Român de Informații, scrie activenews.ro.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare