luni, august 8, 2022

Ghiță: Manipulare grobiană în școli/LGBT acaparează semnificația religioasă a curcubeului

Deputatul PSD Daniel Ghiță a declarat că mișcarea LGBT încearcă să acapareze semnificația curcubeului, afirmând că acesta începe pe 1 iunie, odată cu Ziua Mondială a Copilului, însă cei mici ar trebui învățati semnificația religioasă a curcubeului pentru a se feri de propaganda LGBT.

”Luna Iunie este luna copiilor! Începe cu 1 Iunie!  Ziua Mondială a Copilului! Luna când primesc copiii noștri vacanță de vară! Muzică,serbări, fericiți că au terminat școala! A început o campanie în România, extrem de agresivă , pentru a acapara  semnificația curcubeului! Toată lună Iunie, se promovează curcubeul,  asimilat cu  faimoasa mișcare LG..T!  Mișcarea  LG.T începe exact  pe 1 Iunie, in aceeași zi cu ZIUA MONDIALA A  COPILULUI! E coincidență? Nu este!  Manipularea grobiană de a organiza in scoli “ joc al culorilor “ , care este un fel de curcubeu, steagul LG.T, adăugând o culoare. Muzică, identic ca la “ Pride Parade”. Copiii nu fac diferența că lipsește o culoare.  Ei vor asimila  curcubeul cu o mișcare  LG.T. Copiii vor vedea o normalitate mișcarea lor. Știți de ce ? Au văzut o la școală! Deci, trebuie sa o acceptăm?”, a scris Daniel Ghița, pe Facebook.

Daniel Ghița a afirmat că este inadmisibil ca elevi să învețe în școli că propaganda LGBT este ”ceva normal”.

”Copiii așa vor învața  ( din scoli !)  că  parada LG..T  e ceva normal. Inadmisibil!  Muzica, curcubeul, dans de “ fericire “, mâinile sus si când văd  “ parada LG.T” “ Își aduc aminte ca au văzut o la școală. Mascată in “ joc al culorilor. O acceptă!  Copiii nu fac diferența că de fapt este o propagandă si o promovare agresivă a miscării LG.T! Îi rămâne în memorie si o vede normalitate, că așa era si la școală in luna Iunie.  Curcubeul are altă semnificație, decât ceea ce promovează mișcarea LG.T!  Înțelegeți confuzia , intenționat creată”, a adăugat deputatul PSD

Copiii trebuie învățați, ce este curcubeul, semnificația lui religioasă, a spus Daniel Ghiță.

”Toate se întâmplă în luna Iunie! Luna copiilor! Luna când se promovează agresiv  curcubeul. De ce nu in alta lună? Credeți că este coincidență? In România, in urma unei “ programe școlare ” s-a promovat agresiv  aceasta mișcare, mascată sub  denumirea “ joc al culorilor”. Copiii au fost îmbrăcați in tricouri, culorile curcubeului.  Păstrăm luna Iunie, luna sfântă a  copiilor! Putem promova curcubeul in alta lună. Nu in luna lor! Important  este să ne învățăm copiii de mici să facă ei diferența. Să le explicăm manipularea să înțeleagă, că este un concept, atât!  Fiecare să trăiască cum dorește, nu condamn si nu judec pe nimeni, dar nu sunt de acord de a manipula din școli copiii. Se dau milioane de euro pentru aceasta campanie, in timp ce copiii României trăiesc in sărăcie. Pentru ei nu sunt bani, decât pentru campani? Există școli  unde a trebuit să îmbrăcați copiii in tricouri culorile curcubeului?”, a scris deputatul PSD.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner