Gianina Șerban (AUR): Abuzul sexual e crimă!

Deputata Gianina Șerban (AUR) afirmă, după suspiciunile de abuz sexual care s-au confirmat în cazul a 7 copii și tineri din Mehedinți, că abuzul sexual este crimă!

  • ”Vă dați seama ce înseamnă acești trei ani în care acești copii au fost supuși unor tratamente inumane și câți copii abuzați vor mai exista în România? Pentru astfel de fapte și pentru că abuzul sexual etse o crimă, din punctul meu de vedere, am depus acum câteva luni un proiect de lege care să îi pedepsească pe cei care comit fapte grave asupra minorilor, și anume o pedeapsă complementară de castrare chimică”, spune Gianina Șerban.

Gianina Șerban anunță că proiectul ei legislativ a primit aviz favorabil în comisia de sănătate din Camera Deputaților.  ”Sper ca și ceilalți colegi de la celelalte partide să înțeleagă un lucru, sunt mari șanse ca cei care au comis o asemenea faptă, după ispășirea pedepsei, să repete această faptă”, spune deputata AUR.

Ea respinge și opiniile că acest tratament ar fi inuman. ”Eu vă întreb, pe cei care pun în așa fel problema, fapta comisă este umană? Traumele și sechelele cu care vor trăi copiii abuzați sexual, astăzi, se vor răsfrânge asupra întregii lor vieți”, spune Gianina Șerban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare