Gigi Becali: „Majoritatea politică mondială drăcească vrea să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie; lumea s-a îndrăcit”

Suspendat luni de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, pentru declarațiile făcute la adresa arbitrei Cristina Trandafir, George Becali, patronul FCSB, a avut o primă reacție, scrie cotidianul.ro.

Omul de afaceri se arată contrariat că nu își poate spune punctul de vedere, la care, de altfel, nu renunță. Este convingerea sa, femeile cu femeile, bărbații cu bărbații!

Femeile nu au ce căuta să arbitreze în competițiile sportive masculine, a reinterat Becali la emisiunea Fanatik Superliga.
„Ei poate să dea un miliard (n.r. – amendă), să dea ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi, se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea. Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos. Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să-mi spun opinia. Eu mi-am spus opinia. Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai o părere? Trebuie să am părerea ta că, dacă nu, te judec?”

 

„Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg. Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne! Cum adică femeia stă cu sânii în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi? Ce e amestecul ăsta? Pentru ce? Nu sunt destui bărbaţi? De ce nu merge femeia la femei să arbitreze şi bărbaţii la bărbaţi? Nu e mai bine aşa?”

„Majoritatea politică mondială drăcească vrea să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie. Prin toate modalităţile vor să dea mai mare putere la femeie şi să fie dispreţuit bărbatul. Sunt mentalităţi drăceşti”.

După mai multe amânări, patronul FCSB-ului a primit interzis 6 luni de la desfășurarea oricăror activități legate de fotbal, dar și trei amenzi pe numele său (două de 10.000 de lei plus una de 50.000 de lei, dintre care va fi plătită doar cea din urmă). În plus, și echipa a primit o sancțiune financiară de 5.000 de lei.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței din 1 aprilie și postată pe site-ul FRF. Becali a fost reclamat de secretarul general FRF Radu Vișan, la scurt timp după meciul FCSB – FC Botoșani, scor 3-2, unde Trandafir a fost în camera VAR.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare