Grațiela Gavrilescu (PUSL): Nevoile persoanelor cu dizabilități vor trebui să constituie priorități pentru noi toți, și în continuare

Deputata Grațiela Gavrilescu (PUSL) afirmă că nevoile persoanelor cu dizabilități vor trebui să constituie priorități pentru noi toți, și în continuare.Deși e loc de mult mai bine, și în România s-au făcut, în acest răstimp, progrese însemnate: de la cele de accesibilitate în instituțiile publice ori suport financiar și până la integrare, mai spune aceasta. 
”De 32 de ani, Organizația Națiunilor Unite marchează, în fiecare zi de 3 DECEMBRIE, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI.
Sunt, iată, deja mai mult de trei decenii de când problemele specifice persoanelor cu dizabilităţi, ce privesc educaţia, creşterea şi ocuparea forţei de muncă, egalitatea de șanse sau accesibilitatea oferită acestora de așezările umane se află pe agenda decidenților lumii, ca prioritare.
Deși e loc de mult mai bine, și în România s-au făcut, în acest răstimp, progrese însemnate: de la cele de accesibilitate în instituțiile publice ori suport financiar și până la integrare…
Dar poate cel mai important progres este acela al atitudinii colective: astăzi, manifestăm respect, empatie și grijă pentru ele!
Felicit autoritățile, o.n.g.-urile și voluntarii care au reușit aceasta!
Este un semn încurajator, de civilizație și omenie!
Dar nevoile persoanelor cu dizabilități vor trebui să constituie priorități pentru noi toți, și în continuare, pentru că, dragii mei, mai avem de făcut și mai putem face atât de multe pentru ele!”, afirmă Grațiela Gavrilescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare