Grațiela Gavrilescu: Sunt, deja, doi ani de când UE a lansat Planul European de Combatere a Cancerului. Voi cere, în Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților, a cărei membră sunt, o analiză a modului în care acesta este implementat în România

Deputatul PUSL, Gabriela Gavrilescu afirmă sâmbătă că sunt, deja, doi ani de când Uniunea Europeană a lansat Planul European de Combatere a Cancerului, în curs de implementare până în 2025 și că va cere, în Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților, a cărei membră sunt, o analiză a modului în care acesta este implementat în România.

  • ”FEBRUARIE 2023 – ZIUA MONDIALĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI

Cancerul este a doua cauză principală a deceselor în România, după bolile cardiovasculare, reprezentând 19% din totalul acestora.

  • O statistică dureroasă, în contextul în care multe dintre cazurile care au condus la aceasta ar fi putut avea o finalitate fericită dacă…… diagnosticarea bolii ar fi fost făcută în stadiu incipient… NU ar fi existat sincope în continuitatea terapiei… conștientizarea populației ar fi fost temeinic gândită și făcută, astfel încât să înțelegem, o dată pentru totdeauna, cât de importante sunt monitorizarea periodică a stării de sănătate și evitarea factorilor de risc!
  • Sunt, deja, doi ani de când Uniunea Europeană a lansat Planul European de Combatere a Cancerului, în curs de implementare până în 2025.

Voi cere, în Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților, a cărei membră sunt, o analiză a modului în care acesta este implementat în România.

  • Merită atenția noastră, cel puțin în egală măsură cu PNRR.

Efectele i se măsoară în VIEȚI SALVATE!

Altminteri, eforturile noastre individuale, ca oameni și ca oameni politici, de a ne ajuta semenii, îngroziți de spectrul morții, să afle un nume și să deschidă o ușă a unei clinici care i-ar putea salva, rămân doar… picături de speranță într-un ocean de disperare!
  • Vă doresc, din suflet, tuturor celor suferinzi, sănătate, curaj și credința că bunul Dumnezeu, prin medici și prin cei care vă iubesc, vă vor salva!”, scrie Grațiela Gavrilescu.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare