sâmbătă, iunie 25, 2022

Grindeanu, despre o candidatură la prezidențiale: Eu cred că sunt alții care își costruiesc acest profil.PSD în 2024 trebuie să câștige toate alegerile

Ministrul Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte al PSD, a declarat într-un interviu acordat Ecopolitic că nu dorește să candideze la prezidențiale și că sunt alții care își costruiesc acest profil, în acest moment.

  • El a mai arătat că PSD și PNL trebuie să meargă cu candidați separați, la alegeri și că partidul său trebuie să câștige toate cele patru runde de alegeri din 2024. 

”Eu cred că sunt alții care își costruiesc acest profil, în acest moment, am și nominalizat și într-un final, așa cum a spus și președintele partidului, probabil că vom avea alegeri interne, se va vota. Cel care va întruni votul colegilor, va fi candidatul nostru”, a afirmat Grindeanu, despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale, el spunând că a exclus acest lucru.

Grindeanu a mai declarat: ”PSD în 2024 trebuie să câștige toate alegerile, vom avea și europarlamentare, și locale și parlamentare și prezidențiale”.

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner