Grindeanu:În urma accidentului de pe şantierul autostrăzii A7, în care şi-au pierdut viaţa 4 muncitori, transmit sincere condoleanţe familiilor îndurerate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precizează, joi dimineaţa, că este în permanentă legătură cu constructorul şi autorităţile care au intervenit în urma exploziei magistralei de gaz de la Călimăneşti.

„În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe şantierul autostrăzii A7, în care şi-au pierdut viaţa 4 muncitori, transmit sincere condoleanţe familiilor îndurerate. Ca ministru al Transporturilor am fost şi sunt în permanentă legătură cu constructorul şi autorităţile care au intervenit la locul tragediei”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Patru persoane au fost găsite carbonizate în urma exploziei la magistrala de gaz de la Călimăneşti, iar alte cinci persoane, rănite, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„În noaptea de miercuri spre joi am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei explozii urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldovei, în dreptul localităţii Călimăneşti. În urma evenimentului, au rezultat cinci victime rănite. Din nefericire, la faţa locului au fost descoperite patru victime carbonizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Planul roşu de intervenţie a fost activat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1:30, în urma unei exploziei. Incendiul a fost lichidat după circa trei ore, intervenindu-se în continuare pe răcirea utilajelor surprinse de incendiu.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare