Guvernul Olandei anunță ”o poziție pozitivă față de aderarea României și Croației la Schengen”

Guvernul Țărilor de Jos anunță într-un comunicat remis redacției G4Media de către Ambasada de la București că ”are o poziție orientată spre viitor față de aderarea României la Schengen”. O poziție similară este mențiinată și în cazul Croației. În ceea ce privește Bulgaria însă, Guvernul olandez anunță că are în continuare preocupări legate de corupție și respectarea statului de drept, anunță G4Media. 

Guvernul Țărilor de Jos anunță într-un comunicat remis redacției G4Media de către Ambasada de la București că ”are o poziție orientată spre viitor față de aderarea României la Schengen”. O poziție similară este mențiinată și în cazul Croației. În ceea ce privește Bulgaria însă, Guvernul olandez anunță că are în continuare preocupări legate de corupție și respectarea statului de drept.

 

Tot vineri, o comisie din Parlamentul Suediei a votat pentru ca executivul suedez să susțină aderarea României la Schengen, ceea ce înseamnă că Austria a rămas singurul stat membru UE care se mai opune primirii României în Schengen.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare