joi, ianuarie 20, 2022

Guvernul urmează să adopte a doua rectificare bugetară

Guvernul urmează să aprobe, în şedinţa de vineri, printr-o ordonanţă de urgenţă, a doua rectificare bugetară din acest an, potrivit Agerpres.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a dat asigurări că în urma rectificării bugetare vor fi asigurate fondurile pentru plata tuturor drepturilor sociale, precum şi pentru susţinerea în continuare a sistemului sanitar în lupta cu COVID-19.

„În şedinţa de Guvern de astăzi voi veni cu rectificarea bugetară, prin care asigurăm banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susţinerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcţionarea serviciilor publice”, a precizat Adrian Câciu într-o postare pe Facebook.

În şedinţa de Guvern urmează să fie aprobate, printr-o hotărâre, şi propunerile adoptate prin Hotărârea CNSU nr.105/2021 privind condiţiile de participare la ceremoniile oficiale dedicate Zilei Naţionale a României şi pe cele referitoare la organizarea şi accesul la competiţii sportive, spectacole, concerte, festivaluri publice şi private sau alte evenimente culturale desfăşurate în aer liber, precum şi la cursuri, workshopuri, conferinţe.

Executivul va decide şi cu privire la un proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner