duminică, august 14, 2022

Handbal masculin/Covid-19: Cinci cazuri pozitive în echipa Poloniei, înaintea Campionatului European 2022

Selecţionata masculină de handbal a Poloniei, care participă la Campionatul European 2022 (13-30 ianuarie), organizat de Slovacia şi Ungaria, a anunţat miercuri că cinci dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv la Covid-19 după sosirea la Bratislava, unde vor avea loc o parte dintre meciurile primei faze a competiţiei, informează EFE.

Cei cinci handbalişti care au contractat virusul sunt portarul Adam Morawski, extrema Jan Czuwara şi interii Piotr Chrapkowski, Kacper Adamski şi Damian Przytula.

Aceştia vor rata primul joc al Poloniei de la EURO 2022, împotriva formaţiei Austriei, programat vineri în capitala slovacă, în condiţiile în care regulamentul turneului prevede o perioadă de carantină de cinci zile pentru jucătorii testaţi pozitiv.

În aceste, condiţii, selecţionerul polonez Patryk Rombel a convocat de urgenţă cinci joi jucători: Melwin Beckman, Mikolaj Czaplinski, Krysztof Komarzewski, Maciej Zarzycki şi Mateusz Zembrzycki, pentru a acoperi aceste absenţe.

După apariţia celor cinci cazuri de infectare cu Covid-19, întregul lot al Poloniei a fost supus unor noi teste, care se vor repeta joi, nefiind detectat niciun alt caz pozitiv până acum, a precizat Federaţia poloneză de handbal.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea)

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner