sâmbătă, iunie 25, 2022

Haos la Minerul Motru. Jucătorii au fugit şi nu vor să audă de o posibilă întoarcere la gruparea gorjeană.

Haos la Minerul Motru. Jucătorii au fugit şi nu vor să audă de o posibilă întoarcere la gruparea gorjeană.

    Minerul Motru se scufundă de la zi la zi, singura variantă care mai poate fi abordată este aceea de „a sacrifica” un an, înscriindu-se în campionatul județean Gorj, deoarece noul primar al municipiului Motru, nu are nici o şansă să ajute clubul prea mult, iar Complexul Energetic Oltenia nu şi-a respectat promisiunile față de echipa de fotbal.

Jucătorii nu vor să mai joace fotbal fără a fi plătiți.

Din păcate până în momentul de față, la echipă nu s-a prezentat nici un jucător, drept urmare formația motreană se află într-o situație disperată cu mai puțin de două săptămâni până la data limită în care se mai poate înscrie în campionat

” Un club de tradiție, să fie ignorat în acest fel, e incredibil, nu-mi vine să cred! „

Fostul antrenor al Minerului Motru, Ion Alecu, s-a arătat dezamăgit față de atitudinea celor care răspund de situația în care au ajuns ” minerii ” :

” Nu ştiu ce să mai zic, îmi pare foarte rău, nici nu-mi vine să cred că se intâmplă aşa ceva cu acest club, un club de tradiție, nu unul apărut de ieri. E păcat să fie ignorat în acest fel, e incredibil. Vă dați seama că jucătorii nu vor să joace la liga a patra, mulți dintrei ei sunt jucători de perspectivă, asta e. „

Câțiva dintre foştii jucători şi-au găsit angajamemte, Pruteanu şi Tudoran sunt deja în Serbia, alături de Pandurii II, Iar Ghighilicea, cel mai remarcat jucător al motrenilor, urmează să facă o alegere în următoarele zile, având mai multe oferte.

P.V.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner