marți, noiembrie 29, 2022

Horia Brenciu & HB Orchestra concertează vineri şi sâmbătă la Sala Palatului

Horia Brenciu & HB Orchestra concertează, vineri şi sâmbătă, în show-ul ’10 ani de distracţie la Sala Palatului’, de la ora 19,30.

În ziua în care Horia Brenciu a împlinit 50 de ani, artistul le oferă fanilor un concert cum se întâmplă o dată la… 50 de ani! Ziua de 27 august ea fost una specială pentru Horia Brenciu. Artistul a împlinit vârsta de 50 de ani şi tot in aceeaşi zi s-au pus în vânzare biletele pentru concertul de pe 26 noiembrie, despre care artistul spune că ‘se întâmplă o dată la 50 de ani’. Va fi un spectacol eveniment pentru ca se va celebra al 10-lea an de producţie marca Horia Brenciu la Sala Palatului!, se arată pe site-ul salapalatului.ro

‘Şiiii… am revenit! Pe 26 noiembrie, la Sala Palatului! Nu va fi un concert! Va fi o sărbătoare, plus o aniversare! Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului şi 20 ani de când am înfiinţat HB Orchestra! Un spectacol ca ăsta se întâmplă o dată la 50 ani!’, le transmite Horia Brenciu fanilor.

Vor fi cel puţin două ore de muzică, dans, zâmbete, invitaţi speciali şi multe surprize de la cel mai efervescent artist român, precizează sursa citată.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner