Horia Țuțuianu (PSD): „Legislație există. Dacă sunteți victimă a violenței sau știți pe cineva în această situație, cereți ajutor!”

Deputatul PSD Horia Țuțuianu vine cu un îndemn pentru combaterea violenței asupra femeilor.Parlamentarul punctează faptul că acest fenomen poate fi oprit prin raportare atât la nivelul autorităților cât și la nivelul organizațiilor implicate în astfel de cauze. 
  • „Astăzi, alături de colegii social democrați din Parlament, am demarat o campanie pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen. Violența împotriva femeilor, violența domestică este, din păcate, o realitate dură prezentă în multe dintre familiile din România. Cazurile sunt numeroase iar numărul lor continuă să crească.

Legislație există, modalități de combatere avem! Trebuie doar curaj! Curaj de a cere ajutor! Dacă sunteți victimă a violenței sau știți pe cineva în această situație, cereți ajutor!

0800.500.333- HELPLINE. La acest număr va răspunde în permanență o persoană de la care puteți primi ajutor. Este doar primul pas. În toată țara, inclusiv la Constanța, există locuințe protejate care pot deveni un refugiu pentru victime.

Statul oferă gratuit acest sprijin- cazare, masă, sprijin juridic, psihologic, asistență în găsirea unui loc de muncă.

Este o luptă pe care nu trebuie să o purtați singure! Aveți alături oameni dispuși oricând să ajute, fără a judeca! Cereți ajutor!”, scrie deputatul pe Facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare