duminică, iunie 26, 2022

Iclănzan: ” Avem condiții incredibile, trebuie să promovăm ! ” Fostul „miner”, încântat de valoarea campionatului județean Alba.

Iclănzan: ” Avem condiții incredibile, trebuie să promovăm !

” Fostul „miner” încântat de valoarea campionatului județean Alba

După o perioadă de cinci ani, petrecută în curtea celor de la Minerul Motru, fundaşul Iulian Iclănzan, s-a despărțit de gorjeni renunțând la ultimele trei salarii.

Fostul junior al prim-divizionarei Pandurii Târgu – jiu îşi aminteşte cu plăcere de anii în care a evoluat în alb-negru: „Am venit la Motru la vârsta de 18 ani, îmi voi aminti mereu cu plăcere de acea perioadă. Din păcate în ultima vreme, problemele cu banii se agravaseră, iar eu am decis să fac ce era mai bine pentru mine. Îi respect pe cei de acolo şi îmi pare foarte rău că au ajuns în situația asta. Le doresc tot binele din lume, sper ca până la urmă, Minerul să redevină  forța care a fost când am promovat în liga a doua.”

Ajuns în această iarnă în județul Alba, la Mureşul Vințu de Jos, echipă care activează în liga a patra, jucătorul de 23 de ani consideră că joacă într-un campionat net superior celor din alte județe, fiind coleg la noua lui echipă cu jucători cu experiența ligii a doua : „Nu aş crede dacă nu aş vedea! Valoarea echipelor si condițiile de a face performanță, la multe echipe, este peste nivelul ligii a doua. Beneficiem de teren dotat cu instalație de irigare şi încălzire. în plus, oamenii de aici, m-au primit foarte frumos, îmi e foarte bine aici, tragem tare pentru a promova. Toată lumea pune umarul în speranța obținerii acestei performanțe. Sper să ne bucurăm la final! ”

Elevii lui Dan Mănăilă, au învins la scor pe teren propriu Energia Săscior, 6 – 0, iar duminica viitoare se vor deplasa la Inter Giugut, unde vor trata meciul la victorie, aceasta fiind singura opțiune a vințenilor.

P.V.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner