joi, august 11, 2022

IGSU: Bărbat lovit de trăsnet în judeţul Iaşi

Un bărbat de 63 ani a fost lovit de trăsnet în localitatea Tomeşti din judeţul Iaşi, însă un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă a reuşit resuscitarea, stabilizarea şi transportarea victimei la spital, conform tvr citând IGSU.

  • ”Între orele 14,30-15,30, localitatea Tarcău din judeţul Neamţ s-a aflat sub Cod Roşu de grindină, averse cu caracter torenţial şi vijelie puternică, însă nu au fost înregistrate solicitări din partea cetăţenilor sau alte situaţii de urgenţă care să impună intervenţia ISU Neamţ”, se arată în comunicat.

”În contextul avertizărilor de vreme rea prognozate pentru ultimele 24 de ore, pompierii militari au acţionat în sprijinul autorităţilor şi populaţiei din zonele vizate. Fenomenele periculoase au produs efecte în 10 judeţe: Arad, Bihor, Constanţa, Galaţi, Harghita, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Prahova şi Suceava”, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

igsuPotrivit IGSU, la acest moment nu sunt în desfăşurare misiuni operative, însă în mai multe localităţi afectate de inundaţiile din această perioadă se desfăşoară evaluări ale pagubelor produse. 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner