Imagini inedite / Ce membră a Guvernului a jucat fotbal la Belgrad

Ministrul tineretului și sportului a acceptat joi, la Belgrad, invitația înaltului comisar european pentru educație, cultură, tineret și sport Tibor Navracsics, de a participa la un meci amical de fotbal cu scop caritabil.

Ioana Bran a fost prezentă ziele trecute la seminarul dedicat Săptămânii Europene a Sportului și la reuniunea pe tema Healthy Lifestyle Beyond Borders, iar la finalul evenimentelor a jucat fotbal într-un mini-turneu demonstrativ, care a reunit două echipe ale participanților la reuniunea Comisiei Europene și o echipă a jurnaliștilor locali.

Ioana Bran FotbalIoana Bran a jucat în echipă cu oficialități din lumea sportului european, precum comisarul european Tibor Navracsics, sau Wolfgang Baumann, secretarul general al Federației Internaționale Sportul pentru Toți, fiind foarte aproape să și înscrie un gol.

Meciul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor bolnavi din Serbia, care au nevoie de tratament costisitor în străinătate.

tricouri romania ioana branIoana Bran a oferit organizatorilor 3 tricouri oficiale originale ale echipelor naționale de volei, baschet și rugby ale României, toate cu semnăturile sportivilor români.

„A fost o inițiativă lăudabilă, când este vorba de a sprijini niște copii bolnavi care au nevoie de tratamente, trebuie făcut orice efort.

Vreau să-i mulțumesc și președintelui FR Rugby Alin Petrache, care m-a ajutat să obțin în timp util tricourile tricolorilor români și să le pot astfel oferi pentru licitația de la Belgrad.

Bran fotbal Belgrad  Cât despre meciul în sine, rezultatul nici nu mai contează, important este că ne-am adunat cu toții pentru a promova mișcarea sportivă și pentru a face un gest simbolic care sper să-i determine și pe alții să se alăture acelei campanii sociale, a spus Ioana Bran, potrivit paginii oficiale a Ministerului Tineretului şi Sportului.