În Australia, actori folosiți pe post de pacienți bolnavi de covid în pandemie; Cristoiu: În România nu a fost nevoie să angajeze actori pentru pandemie, s-au oferit aceștia de bunăvoie

După o lungă perioadă în care populația lumii a fost supusă restricțiilor menite să stopeze  pandemia de Covid, astăzi ies la iveală dezvăluiri din spatele unor videoclipuri ce susțineau și răspândeau panica. Se pare că persoanjele din filmulețe sunt de fapt actori plătiți în timpul pandemiei să se dea drept pacienți bolnavi de Covid, informează Antena 3 CNN, scrie r3media.ro.

Într-o filmare o putem vedea pe Ramona Khoury, mama singură, care susține că este una dintre cei 700 de pacienți internați cu Covid în Australia. Împreună cu alți doi bolnavi din Spitalul Concord, din Sydney, și-a dorit mult să arate pericolele Covid, prin declarații emoționante făcute pe patul de spital.

Ramona Khoury: „Nu i-am văzut de mult.”

Dr.: „Îți afectează familia. Nu poți să ai grijă de copiii tăi. ”

Ramona Khoury : „N-am  mai lucrat. Îi cresc singură. Nu e ușor. ”

Cel de-al doilea pacient, un bărbat, îi îndemna pe oameni să se vaccineze: „Va rog faceți vaccinul. Dacă-l făceam și eu… ”, iar cel de-al treilea spunea: „Nu pot respira, plămânii sunt atacați. Foarte rău”, cu toţii încercând să simuleze cât mai bine suferinţa fizică.

Imaginile cu cele trei personaje au fost filmate de către Dr. Lucy Morgan și au fost date publicității de catre Departamentul de Sănătate din South Wales, ulterior fiind difuzate de televiziuni precum ABC News, Ten News First, Seven News, relatează sursa citată.

Au fost însă și oameni care nu au fost convinși și s-au întrebat dacă nu cumva aceste imagini sunt false. Printre sceptici se numără și doi senatori australien.

O femeie a fost cea care a rezolvat misterul: „Toți trei sunt actori. Cum să fie o coincidență?”

Așadar, cei trei „bolnavi”, erau actori plătiți. Un bărbat a sunat la spitalul unde fusese internată „pacienta” cu Covid și a aflat că acolo nu a fost internată nicio Ramona Khoury.

Reamintim că Australia a fost una dintre țările cu cele mai draconice măsuri restrictive, atât ca timp cât și ca intensitate (cazul Djokovici) din lume.

Jurnalistul Ion Cristoiu are o postare video pe blogul său în care spune, printre altele, că „România nu a avut nevoie să angajeze actori pentru pandemie, s-au oferit aceștia de bunăvoie”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare