joi, februarie 22, 2024

Încă un deputat liberal părăseşte grupul de la Cameră – Bogdan Bola

Deputatul PNL de Constanţa Bogdan Bola a anunţat, vineri, printr-o postare pe Facebook, că demisionează din grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal, scrie news.ro.

El a afirmat că „indecizia politică, apetenţa exacerbată pentru putere, deciziile haotice şi înclinaţia unora către spectrul roşu al politicii dâmboviţene l-au făcut să-i fie ruşine să mai dea ochii cu constănţenii”.

Până în prezent, 10 parlamentari liberali, în frunte cu Ludovic Orban, au părăsit grupurile PNL.

În postare, Bola afirmă că a trecut doar un an de când, împreună cu colegii lui liberali, mergeau pe străzile şi uliţele din judeţul Constanţa şi le spuneau oamenilor că merită votul lor, că ei sunt „altfel”.

”A trecut doar un an de când explicam oamenilor că vom construi în jurul unor lideri capabili o coaliţie stabilă de dreapta, bazată pe valori şi principii sănătoase. Cel mai important, acum doar un an promiteam că vom aduce transparenţă în actul de guvernare şi o vom face în interesul cetăţenilor. Prin votul tuturor acelor oameni, am ajuns astăzi să am onoarea să vă reprezint în Parlamentul României. Nici cei mai pesimişti dintre noi nu puteau anticipa situaţia către care se va îndrepta actuala conducere a PNL. O ţară aruncată în haos, cu o conducere a Partidului Naţional Liberal ale cărei acţiuni au dezamăgit aşteptările alegătorilor noştri şi a bazei partidului căruia eu i-am dedicat 26 de ani din viaţă. Am ajuns să fim huliţi de cei care, acum un an de zile, îşi puneau speranţele în noi şi ne dădeau votul. Lideri de carton, unii care au îngropat în trecut Partidul Naţional Liberal, alţii abia paraşutaţi în partid, fac azi declaraţii demagogice despre valorile liberale…care numai liberale nu mai sunt”, spune, printre altele, Bogdan Bola.

Până acum şi-au anunţat oficial până acum dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari şi Adrian Oros.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner