duminică, iunie 26, 2022

Încă un lider PSD recționează la scandalul momentului! Sunt practic dispute pe orgolii si dispute, sa nu spunem pe putere, pe actul de conducere.

  • Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru: PSD are nevoie de armonie, de stabilitate, de colaborare

    Conform unei postări pe pagina sa de socializare, șeful PSD de la Gorj, consideră că în PSD nu sunt doua tabere și crede in capacitatea tuturor celor care se afla la conducerea partidului si la conducerea guvernului, ca vor gasi o linie de mijloc, vor gasi modul potrivit pentru a gestiona aceasta problema. 

”In momentul de fata sunt practic dispute pe orgolii si dispute, sa nu spunem pe putere, pe actul de conducere. Partidul este pentru prima data intr-o situarie in care are separat puterea politica si separat puterea administrativa, si aici ma refer la conducerea celor doua activitati.” a mai precizat Cârciumaru.

În legătură cu ceea ce se intampla la ora actuala, președintele PSD Gorj, Florin Cărciumaru consideră că nu face bine nici partidului si nici guvernului pentru ca nu ne putem ocupa de ceea ce trebuie sa ne ocupam, adica de programul de guvernare, de programul electoral. In același tinp, Cârciumaru face apel  la armonie, stabilitate, și colaborare intre politic si administrativ.

”Prioritatile trebuie sa fie altele in momentul de fata, pentru ca 2017 a fost un an de pregatire a multor investitii si trebuie sa intram in plin in 2018, sa demaram programul PNDL si alte obiective propuse, alte investitii de care tara are nevoie.”, a mai spus șeful PSD Gorj.

ecopolitic.ro

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner