sâmbătă, iunie 25, 2022

Incendiu într-un bloc din Cluj-Napoca: Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost evacuate de pompieri şi transportate la spital

Mai multe persoane, inclusiv copii, au fost evacuate de pompieri şi transportate la spital, în urma unui incendiu care a izbucnit, joi, într-un apartament dintr-un bloc din Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu de apartament situat pe strada Grigore Moisil. Apelul de urgenţă a venit la ora 8:20, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale cu apă şi spumă, respectiv o autoscară. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SMURD, respectiv un echipaj SAJ. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că apartamentul de la parter ardea generalizat, iar restul apartamentelor erau inundate de fumul puternic. În paralel cu acţiunile de stingere, pompierii au efectuat o misiune de salvare-căutare la celelalte etaje. Folosind autoscara, pompierii au evacuat o femeie şi un copil de la etajul doi”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost transportate la spital.

„În total, au fost evacuaţi de către pompieri doi adulţi şi un copil. Ulterior, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale doi minori cu vârste între 1 şi 2 ani, trei femei de 42, 67 şi 30 de ani, respectiv un bărbat de 32 de ani, care prezenta agitaţie psihomotorie. La o primă evaluare, aceste persoane prezentau o uşoară intoxicaţie cu fum. Referitor la apartament, acesta a fost distrus în mare proporţie, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Totodată, au ars elementele de mobilier şi electrocasnicele”, se mai arată în informarea ISU.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner