miercuri, februarie 28, 2024

ÎNGRIJORARE pe scena politică / Un lider PSD dezvăluie de ce suferă Dragnea

După ce Biroul de presă al PSD a anunţat vineri că liderul PSD,  Liviu Dragnea, nu va apărea în public de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, pentru că „medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit ce boală are de fapt Liviu Dragnea.

codrin stefanescu„A fost foarte răcit și nu a ascultat sfatul medicilor, să stea trei zile acasă, a avut foarte multe întâlniri.

Are o formă de pneumonie, iar medicii i-au interzis în mod foarte clar să iasă la -5 grade, deși el a dorit lucrul ăsta.

Eu i-am spus că își pune în pericol mai mult decât sănătatea. Nu e la pat, dar trebuie să stea și trebuie să facă și antibiotice. Se va pune pe picioare în curând”, a explicat Codrin Ștefănescu, într-o intervenție telefonică la B1 Tv, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”.

  •  „Pe data de 1 decembrie, Domnul preşedinte Liviu Dragnea, nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Naţionale a Romaniei. Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”, a fost pe de altă parte anunţul transmis presei, vineri, de Biroul de presă al PSD.

Pe 26 noiembrie, preşedintele PSD a anunţat că nu va participa la recepţia de 1 Decembrie organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni.

Întrebat la finalul unei şedinţe a conducerii PSD dacă va participa la recepţia de la Cotroceni, Dragnea a spus:

„Eu nu. Încă nu m-am decis, undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner