Inima artificială care poate „bate” 100 de ani, dezvoltată de studenții din Iași, a adus României marele premiu la o competiție în SUA!!!

„Inima artificială care poate „bate” 100 de ani, dezvoltată de studenții din Iași, a adus României marele premiu la o competiție în SUA!! Acești tineri au creat o inimă nouă care să reziste 100 de ani! Nu pot să vă spun cât de mândru sunt de acești tineri care revoluționează știința într-o țară care nu investește în cercetare. Prototipul lor câștigător va putea să ofere o șansă nouă la viață tuturor celor care așteaptă un transplant de inimă”, scrie, pe Facebook, Asociaţia „Frăţia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.

„Este o poveste reală despre excelența unei echipe de tineri de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iaşi, coordonată de oameni de excepție.

Ce m-a emoționat cel mai tare este că Robert, unul dintre tinerii din echipa ieșeană, student la Bioinginerie, a vrut să fie parte a proiectului pentru a ajuta, pentru că și el trăiește cu o valvă mecanică la inimă. Motivația acestor studenți este extraordinară și îi felicit pentru tot ce fac, le țin pumnii pe mai departe!

M-aș bucura să îi susțineți cu mesajele dumneavoastră și să îi încurajăm pe mai departe, fiindcă merită fiecare cuvânt de bine și multe felicitări!”, se arată în postare.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare