Intotero: Protejăm și promovăm Cetățile Dacice

Intotero
Deputatul PSD Natalia Intotero a postat pe pagina sa de socializare un clip video în care a prezentat schimbările pozitive legate de preluarea administrării Cetății Sarmizegetusa Regia de către autoritățile locale.
  • Intotero: Înainte ca autoritățile locale să preia administrarea Cetății Sarmizegetusa Regia, situl era vizitat de aproximativ 2000 de oameni în fiecare an. Acum, acest simbol al identității noastre primește peste 100.000 de vizitatori anual.
Mai mult decât atât, Intotero a precizat că în primăvară, după ce proiectul de lege pe care l-a inițiat alături de colegii săi din Parlament a fost promulgat, s-a reușit trecerea tuturor Cetăților Dacice din Munții Orăștiei în administrarea autorităților locale iar acum, urmează ca acestea să fie puse în valoare.
  • Omul sfințește locul, iar noi hunedorenii știm cel mai bine cum să protejăm și să dezvoltăm ce este al nostru, în interesul întregului popor. Cetățile Dacice din Hunedoara, situri încărcate cu istorie și energie, vor renaște!”, a încheiat Intotero postarea de pe facebook.