duminică, august 14, 2022

Investiții străine în educație la Ciulnița, județul Ialomița!

Investiții străine în educație la Ciulnița, județul Ialomița!

CleantechInt-building

   Societatea Clean Tech International, cea care finanțează de o perioadă de timp orice activitate ce are legătură cu educația, reprezentată de domnul Shimon Kashti, administrator și împreună cu doamna Oana Dascalu, managerul companiei au participat astăzi, 13 octombrie, la două evenimente foarte importante pentru comunitatea din comuna Ciulnița, județul Ialomița.În primul rând s-au finalizat lucrările de renovare la Școala Generala comuna Ciulnița și a fost lansat Programul Pilot after-school, unic în județul Ialomița.

Renovările școlii pe banii investitorilor!

DSCN7234IMG_0927

Lucrărilor de renovarea ale școlii din Ciulnița, au fost suportate în totalitate de către Societatea Clean Tech International și au constat în lucrări de văruit ale claselor, lambriuri, s-au refăcut instalațiile electrice, s-au cumpărat draperii/perdele, etc.Valoarea totala a sponsorizării este de 24.000 lei împărțită: 10.000 lei pentru renovarea școlii si 14.000 lei pentru programul after-school.

IMG_0926

Programul Pilot after-school,unic în județul Ialomița!O masă caldă gratuit pentru copii!

IMG_0930DSCN7238

Lansarea programului after-school “Pregateste-te pentru viitor, invata sa fii folositor!” creat special pentru pregătirea suplimentară la materiile de bază: matematica, română și engleză pentru a acorda elevilor mai multe cunoștinte și pentru a-i pregăti pentru urmatoarea provocare a liceului. Programul va include și vizite în industrie pentru a le crea elevilor viziunea cu privire la unde pot ajunge cu ajutorul educației.
Inițial, programul este destinat clasei ce anul urmator va da examenul de capacitate pentru liceu. În viitor ne gândim și la alte categorii de elevi talentați ce provin din familii care nu-și permit financiar accesul la o educație mai buna.
În cadrul programului elevii vor primi o masă caldă gratuit, întregul program se va desfășura fără costuri pentru elevi/ parinți, cea mai mare parte din aceste cheltuieli fiind suportate de către investitor, Clean Tech International.

Autoritățiile și profesorii din Ciulnița mulțumesc investitorului, Clean Tech International

DSCN7233

La acest eveniment de astăzi au particpat, alături de domnul Shimon Kashti, atât primarul comunei Ciulnița, Gheorghe Stelica, directoarea școlii, doamna Nicolescu Ana-Mirela, preotul Lungu Gheorghe Felician cât și profesori.

Atât primarul comunei Ciulnița, Gheorghe Stelica cât și directoarea școlii, doamna Nicolescu Ana-Mirela au dat declarații de mulțumire și de recunoștință pentru tot ajutorul acordat în acești ani de când această firmă, Clean Tech International a apărut în această zonă.

Mai mult decât atât toată lumea a mulțumit pentru facilitatea și efortul pe care l-au făcut investitorii pentru alimentarea comunei Ciulnița cu gaz metan.

Declarații emoționante în fața copiilor ale lui Shimon Kashti, administratorul Clean Tech

DSCN7246

În fața clasei care va beneficia de programul pilot after-school “Pregateste-te pentru viitor, invață să fii folositor!”, omul Shimon Kashti cel care alocă fondurile pentru acești copii a făcut o serie de declarații emoționante lansând chiar și o provocare elevilor :

”Vă provoc să vă văd la facultate!”

”Este o onoare pentru mine să particip la acest program. Valorile mele personale sunt educația și munca. În Israel sunt implicat în același program doar că acolo este la nivelul Universităților.
Acest program after-school este menit să asigure elevilor talentați o bază solidă să poată avea succes în liceu și mai departe la facultate. Eu personal am crescut într-o familie cu posibilități financiare limitate și la rândul meu am accesat facilitățile asigurate de Universitate pentru a-mi finanța studiile. De aceea încerc să creez aceste facilități pentru educație pentru a ajuta ca acești copii să reușească în viață. Când am venit în Ciulnița, acum 4-5 ani, am observat deschidere din partea autoritățiilor, am întâlnit oameni frumoși și cu suflet și m-am hotărât să investesc aici aducând cea mai nouă tehnologie, computerizată în totalitate. Am angajat oameni din Ciulnița și voi continua să angajez, pentru că s-au dovedit foarte muncitori și dispuși să învețe. Factorul decisiv este educația și pregătirea.
Este un parteneriat foarte frumos atât cu Primăria, Profesorii cât și cu părinții acestori copii talentati.”

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner