Ioana Bran(PSD): Argumentele lui Iohannis se întorc împotriva sa

Ioana Bran

Argumentele preşedintelui Iohannis în privinţa refuzului numiri Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării se întorc împotriva sa, a afirmat vineri deputata PSD Ioana Bran.

  • Aceasta susţine că preşedintele este preocupat doar de viitoarele alegeri şi, de aceea, blochează activitatea Guvernului.

„Preocupat doar de viitoarele alegeri, dl Iohannis a blocat din nou numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării regionale și administrației publice.

Lia Olguța Vasilescu este un politician cu experiență, a fost și este deputat și a fost primar al Craiovei. A fost un ministru performant care a gestionat noile legi ale salarizării și pensiilor, legi extrem de importante.

lia olguta vasilescuArgumentele dlui Iohannis legate de competență se întorc împotriva sa.

Domnia-sa a fost profesor de liceu, meditator cu multe case („ghinion!”), primar specialist în restituirea către sine a unor imobile care nu i-au aparținut. Nicio altă calificare, nicio performanță politică”, a scris Ioana Bran pe Facebook.

Potrivit acesteia, felul în care acționează președintele este abuziv și ilegal.

„Statutul său de mediator și factor de echilibru în societate s-a pierdut demult. Iar refuzul nominalizării unui ministru căruia în trecut i-ai primit jurământul și i-ai strâns mâna ne arată un președinte frustrat și ranchiunos.

Disprețul său evident pentru Lia Olguța Vasilescu, dar și pentru doamna Prim-Ministru, căreia i-a cerut demisia de mai multe ori, mă face să mă întreb dacă nu cumva președintele are o problemă cu femeile puternice implicate în politică?”, a mai spus deputata PSD.