luni, august 8, 2022

Ion Cristoiu, după ce fostul premier a apărat un protocol de colaborare între Parchet și ANAF: este o deraiere stupefiantă a personalității lui Victor Ponta

Cristoiu lansează pe blogul său un atac fără precedent la adresa lui Victor Ponta. După ce fostul premier a apărat un protocol de colaborare între PICCJ și ANAF, jurnalistul arată că acesta are parte de o ”deraiere stupefiantă a personalității”, schimbare pe care o pune pe seama recentei întâlniri cu Florian Coldea.

  • ”Textul dă seamă de o deraiere stupefiantă a personalității lui Victor Ponta.

Potrivit acestuia, denunțarea abuzurilor comise de Binom face parte dintr-o campanie care urmărește ca toți cei acuzați de corupție să scape de pedeapsă.

  • Nici Monica Macovei în vremurile ei de veghe n-ar fi susținut așa ceva.
protocol anaf cristoiu
sursa foto: mediafax.ro

Las la o parte minciuna cu el care nu știa de Protocol. Dincolo de delirul iresponsabilului vesel Victor Ponta (eu fac parte dintr-un Grup de mafioți care vrea ca evazioniștilor să li se dea banii înapoi), rămîne o chestiune.

M-am numărat printre puținii jurnaliști care au luat atitudine față de abuzurile comise împotriva lui Victor Ponta, a lui Gelu Diaconu și a lui Tiberiu Nițu de către Binom. Abuzurile au fost comise de Binomul SRI-DNA în numele luptei împotriva corupției. Cînd am scris asta, Acoperiții din politică, și din presă m-au acuzat că vreau să-i salvez pe corupți. În numele luptei împotriva evaziunii fiscale, Binomul ANAF-PÎCCJ a comis abuzuri împotriva unor firme și persoane. Pentru că am denunțat aceste abuzuri Victor Ponta mă acuză că vreau să-i salvez pe evazioniști.

Așa de tare l-a influențat strîngerea de mînă a lui Florian Coldea?!”, a scris jurnalistul Ion Cristoiu, pe blog.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner