Ionel Dancă: Ca să fie foarte clar: Guvernul PSD-PNL este un guvern de hoți! Majorează cu 50% impozitele locale ca să plătească creșterea salariilor pentru primari!

Deputatul Forța Dreptei, Ionel Dancă afirmă că Guvernul PSD-PNL este un guvern de hoți! Majorează cu 50% impozitele locale ca să plătească creșterea salariilor pentru primari.

”Au lăsat inflația să explodeze și au încasat la buget peste 50 miliarde de lei din creșterea prețurilor dar spun că n-au bani pentru majorarea pensiilor nici măcar cu rata inflației care a ajuns la 16%. Vor să majoreze cu 25% salariul minim pe care îl plătesc privații din economie pentru ca statul să încaseze și mai mulți bani la buget”, a spus deputatul.

Potrivit lui Ionel Dancă, ”PSD-PNL scumpește tot, prețuri, impozite, taxe, dobânzi, credite și încasează tot ce prinde!”.

”Dar unde sunt banii?! Când îi întrebi, n-au de nici unele! Bani pentru reducerea preturilor la energie, motorină și benzină, n-au! Bani pentru creșterea pensiilor cu cel puțin 16%, n-au! Bani pentru creșterea salariilor pentru profesori, personalul din învățământ, personalul sanitar, polițiști, funcționari, n-au! Pentru primari, au bani! Nu sunt ei hoți?!”, mai spune Dancă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare