Ionel Dancă: Ministrul Energiei a fugit de dezbaterea adevărată a problemelor românilor

Ministrul Energiei a fugit de dezbaterea adevărată a problemelor românilor, a afirmat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul independent Ionel Dancă, după ce şedinţa de plen a fost suspendată din cauza unui incident dintre George Simion, lider al AUR, şi ministrul Energiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

„Asistăm la o sfidare şi un dispreţ total al guvernului total absent de la această dezbatere despre soluţiile pentru problemele românilor la facturile la energie. Este inadmisibil ca ministrul Energiei să se ascundă după o fumigenă creată în mod artificial şi să fugă de dezbaterea moţiunii simple împotriva domniei sale. Asistăm şi în momentul de faţă şi la guvernare, şi în Parlament, la aceeaşi scenetă: „S-a întâlnit hoţul cu prostul””, a afirmat Dancă, în numele grupului deputaţilor independenţi de dreapta.

El l-a întrebat pe Virgil Popescu „cât crede că îi mai poate prosti pe români” cu declaraţiile sale „care n-au nicio legătură cu realitatea”.

„Dincolo de incidentul neacceptabil al colegului din opoziţie, de a întrerupe un vorbitor în timpul dezbaterii moţiunii, rămâne un fapt – că ministrul Energiei, protejat de majoritatea PSD – PNL, s-a folosit de pretext şi a fugit de dezbaterea adevărată a problemelor românilor – facturile la energie. Noi rămânem în continuare aici, pentru că avem soluţii pentru români pe care majoritatea PNL-PSD refuză să le adopte şi vom prezenta aceste soluţii în Parlamentul României”, a spus Ionel Dancă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare