luni, octombrie 2, 2023

Ionuț Stroe, mesaj către PSD: Păstrați cota unică care a adus prosperitate. Nu introduceți taxe noi. Mesajele sunt simple și vin de la investitorii străini și de la tot mediul de afaceri!

Păstrați cota unică care a adus prosperitate. Nu introduceți taxe noi care ar descuraja noi investiții. Mențineți sistemul fiscal predictibil. Nu o spunem doar noi, liberalii, ci și companiile, afirmă purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, pe Facebook. 
El a arată că ”mesajele sunt simple și vin de la investitorii străini și de la tot mediul de afaceri”.
”E unanimitate. Scrisoarea lor publică conține semnăturile aproape tuturor marilor asociații de investitori, români și străini. PNL a sprijinit fără dubii exact aceste măsuri, pentru că ele au funcționat și le vom susține și mai departe pentru că oferă o perspectivă pozitivă pentru economie. Apreciem susținerea care vine dinspre marii investitori străini și români pentru ideile și măsurile economice promovate constant de PNL”, spune Ionuț Stroe.
El arată că și companiile cer ca economia să fie încurajată, să nu mergem spre formule fiscale care inhibă inițiatiava.
”Și le dau dreptate sută la sută, pentru că ei sunt cei care creează locuri de muncă, cei la care ne uităm când vorbim de dezvoltare”, afirmă liberalul.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner