Laura Vicol – atac la USR: Partidul de buzunar al domnului Drulă a ales să spună o prostie cât Casa Poporului

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, critică în termeni duri reacția USR, după ce Guvernul a aprobat în ședința de miercuri achiziționarea primelor trenuri pe hidrogen.

  • În reacția amintită, USR susține că acest proiect ar fi fost inițiat de Cătălin Drulă și că este mult mai potrivit pentru PNRR, comparativ cu irigațiile dorite de PSD.

”Guvernul a aprobat zilele trecute achiziționarea primelor trenuri nepoluante. Ce a înțeles USR din asta? Că este proiectul lui Drulă și, cel mai important, de trenuri cu hidrogen avem nevoie, de irigații nu.

Asta, într-o țară în care culturile sunt devastate de secetă chiar în aceste zile. Și, să nu ne facem iluzii, astfel de probleme vor continua să apară și chiar se vor acutiza dacă nu se iau măsuri. Măsuri cum ar fi tocmai refacerea și dezvoltarea sistemului de irigații.

În loc să tacă, pentru că USR a fost părtaș de prim-plan la eșecul includerii irigațiilor în PNRR, partidul de buzunar al domnului Drulă (astăzi, mâine cine știe…) a ales să spună o prostie cât Casa Poporului” afirmă Laura Vicol.

  • Vicol: Useriștilor, dragilor, irigațiile nu sunt visate de PSD, sunt visate de fiecare agricultor din țara asta care își vede culturile distruse de secetă, sunt visate de toți care nu vor ca o criză alimentară să devină norma, sunt visate de mulți români decenți de care voi vă bateți joc din ignoranță.

”Om avea nevoie de trenuri cu hidrogen, nu zic nu. Dar ce Doamne iartă-mă legătură au ”trenurile lui Drulă” (da, recunosc, sunt ale lui, le aduce de acasă, pe banii de buzunar) cu necesitatea de a reface sistemul de irigații? Băi incompetenților, puteau fi amândouă în PNRR dacă nu erați praf în vânt” conchide social-democrata.

 

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare