Laura Vicol: Înainte să se uite la greșelile nevinovate ale altora, ambasada Ucrainei mai bine s-ar uita la erorile din propria curte; reacția sa față de parodia de la Berzunți nu este doar greșită, ci este pur şi simplu o eroare

Deputatul PSD Laura Vicol, preşedinte al Comisiei juridice, scrie, pe Facebook, că reacția ambasadei Ucrainei la București față de parodia de la Berzunți, nu este doar greșită, ci este pur şi simplu o eroare”, iar înainte de a critica pe alţii, ambasada acestei ţări ar face bine să se uite „în propria curte”, unde există foarte multe probleme.

„Să nu facem din țânțar armăsar și din nimic scandal.

Reacția ambasadei Ucrainei la București față de parodia de la Berzunți, nu este doar greșită. Este pur și simplu o eroare. Iar din partea unor diplomați te-ai aștepta la sesizarea acestei erori. Cum eroare este și Legea minorităților naționale din Ucraina. Acolo vorbim despre o lege care încalcă principiile europene, încalcă drepturi pe care Europa le vrea garantate, și asta din partea unei țări ce tocmai a obținut statutul de candidată pentru a deveni membră a UE.

Înainte să se uite la greșelile nevinovate ale altora, ambasada Ucrainei mai bine s-ar uita la erorile din propria curte. Erori care cu adevărat nu folosesc nici ucrainenilor, nici românilor”, a spus Laura Vicol.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare