Laura Vicol – mesaj DUR pentru ”mai marii” conducători ai țării, în prima zi de școală: Câtă ipocrizie, neputință și incompetență

Laura Vicol
Foto:facebook.com/lauravicoldeputat

Laura Vicol, deputat PSD, a reacționat printr-un mesaj dur la adresa autorităților, după ce i-a auzit pe ””mai marii” conducători ai țării cum îndeamnă la respectarea regulilor sanitare și cum ne cer să înțelegem că menținerea prezenței fizice la școală depinde doar de noi.”

  • ”De dumneavoastră, de mine, de oricine mai puțin de ei.Câtă ipocrizie, neputință și incompetență se ascund în aceste vorbe.”, a mai completat social-democrata, în postarea de pe facebook.

”Astăzi a început școala. Și nu am vrut să spun nimic. Nu am vrut să spun nimic pentru că este greu a spune ceva cu atât de multă incertitudine și iresponsabilitate în jurul nostru.(…)Am văzut din nou pleiada de lideri ai PNL cum au respectat regulile la UNTOLD, dând contraexemplul perfect pentru ce va să vină.

Nu! Cum va fi valul 4, dacă se va transforma în ”tornadă”, cum zic unii medici, sau nu, depinde exclusiv de faptul că – pentru a câta oară în ultimul an și jumătate (?) – deschiderea școlilor este pregătită, scuzată să îmi fie expresia, la mișto.”, mai scrie Vicol în postare.

Parlamentarul mai precizează că și-a dus copiii la școală, transmitând totodată: Să dea Dumnezeu să fie un an școlar bun, cu reușite!

  • ”Succes tuturor celor care încep astăzi școala și Dumnezeu să aibă grijă de sănătatea lor!”, a încheiat Laura Vicol mesajul postat pe facebook.