Laura Vicol (PSD): Clotilde Armand este un personaj grotesc, un personaj ajuns la final, care continuă să se zvârcolească într-un sens pe care nimeni nu îl poate înțelege. Clotilde Armand, ai pierdut!

Deputata Laura Vicol (PSD) afirmă marți despre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, că este un personaj grotesc, un personaj ajuns la final, care continuă să se zvârcolească într-un sens pe care nimeni nu îl poate înțelege. 
  • ”Clotilde Armand este un personaj grotesc, un personaj ajuns la final, care continuă să se zvârcolească într-un sens pe care nimeni nu îl poate înțelege. Clotilde Armand, ai pierdut!

Cum pierdusei și în 2020, dar printr-un miracol te-ai cocoțat pe un scaun de primar care ți-a luat mințile și oamenilor sănătatea.

Și nu ai pierdut oricum, ci pe bune!

Zvârcolirea aceasta ar fi demnă de o cauză mai bună. Uită-te în jurul tău, la ce ai lăsat în Sectorul 1. Cum s-au irosit patru ani în cel mai dezvoltat sector al Bucureștiului. Trebuie să fii mulțumită pentru voturile pe care le-ai primit, pentru că nu ai meritat niciunul.

Vai de românii care au stat peste 30 de ore fără apă și mâncare, oameni de care, din bun simț (pe care oricum nu-l ai), trebuia să îți pese! Mandatul de primar al Clotildei Armand este o rușine.

Patru ani de scandaluri și nicio zi de administrație. Asta este tot ce rămâne după Clotilde Armand. Praf și pulbere! Indiferent dacă vorbim în franceză sau în română, nimic rămâne nimic.

Conflicte interminabile și lipsă de rezultate concrete. Sectorul 1 merita mai mult, mult mai mult. Dar ce știi tu…”, a spus Vicol.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare