Laura Vicol(deputat PSD), reacție virulentă la adresa lui Barna: Măi incompetentule, bineînteles cã poți trimite autocare la 2 noaptea pe câmp, salvezi vieți la orice oră, asta când îti pasã!

Laura Vicol

Laura Vicol, deputat PSD, a reacționat dur la adresa vicepremierului Dan Barna care-a avut vineri o discuție tensionată cu jurnaliștii care l-au întrebat de ce copiii rămași blocați 9 ore în tren nu au primit apă și nici nu au fost trimise autocare să-i preia din câmp: Mãi Barna, măi incompetentule, bineînteles cã poți trimite autocare la 2 noaptea pe câmp, salvezi vieți la orice oră, asta când îti pasã!

Vicol a recționat, vineri, pe facebook, la răspunsul președintelui USR și vicepremier Dan Barna care, chestionat de presa de ce nu a ajuns nimeni la oamenii blocati in tren, a declarat că:

  • „Puteti sa va certati cu mine cat doriti. E foarte frumos să spunem: să se trimită un autocar. Dacă eşti pe câmp, unde nu e drum, la 2 noaptea, nu poţi să trimiţi 30 de autocare să vină transportate cu elicoptere ca să ia 1.000 de oameni. Asta este realitatea factuală”

”Monstrule! Dacã era familia ta acolo, tot asa fãceai?

Si sã mã scutiti cu analiza de text, m-am cenzurat cât am putut!”, a scris Laura Vicol pe facebook.