Lia Olguţa Vasilescu: Astăzi a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor

Vasilescu Olguta

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a spus că miercuri, în Parlament, „a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor”.

Lia Olguța Vasilescu a precizat că deputatul PNL Nicolae Neagu i-ar fi cerut lui Florin Iordache să părăsească scaunul de la prezidiu şi să vorbească la telefon cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Astăzi a fost o încercare de forţă de a da jos preşedintele Camerei Deputaţilor. Ştim că urmează un an electoral, că tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candiat viabil în campania electorală, dar ce mi se pare mai îngrijorător decât orice sunt cele două subecte: unul că s-a cerut revocarea a doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor din partea PSD. Ne întrebăm de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea, este vorba de doamna Carmen Mihălcescu.  Am văzut azi că, la ora 9:30, din plen a fost chemată la DNA, deci este o coordonare între toate acete forţe.

Cred că nu cunoaşteţi un amănunt foarte important, şi anume că domnului preşedinte de şedinţă Iordache i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că şi-a făcut treaba şi să-i dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis. Asta s-a întâmplat în această şedinţă. Domnul Iordache a refuzat să vobească la telefon”, a mai spus Vasilescu, precizând că este vorba despre Nicolae Neagu.