Lider PMP, noi acuze legate de o serie de lucrări din Sectorul 6 al Capitalei

lucrari sector 6

Ștefan Florescu, președintele PMP sector 6, continuă acuzele la adresa conducerii primăriei de Sector, mai ales la adresa actualului primar Gabriel Mutu.

Liderul PMP a transmis printr-o postare pe pagina sa de facebook noi imagini foto-video cu lucrări ce se derulează în aceste zile pe raza Sectorului 6, caracterizate de politician ca fiind – ”o furăciune din bani publici, o găsiți in investiția realizată pe spațiul verde din str Drumul Taberei, nr 34, Sector 6.”

Publicată de Stefan Florescu pe Joi, 19 martie 2020

”Cum se îmbogățesc unii din bani publici…
Bugetul Local Sector 6, Raiul infractorilor care conduc astăzi Primaria Sectorului 6.

mUtUle, tine-ți Hoții acasă!

Încă o furăciune din bani publici, o găsiți in investiția realizată pe spațiul verde din str Drumul Taberei, nr 34, Sector 6.
La prima vedere, parcă ne întoarcem in anii ‘90, atunci când trotuarele și spațiile verzi erau invadate de construcții provizorii- tip chioșc!
Acest gen de obiectiv “răsare” din spațiul verde la adresa sus menționată.

Stefan FlorescuCu surpridere am descoperit cu ce materiale este executată lucrarea, dar și costurile foarte mari care sunt prevăzute pentru finalizarea acestui obiectiv.

Hoția din bani publici in Sectorul 6 a fost perpetuată de toți primarii care au trecut pe la cârma sectorului, îmbogățind firmele de casă ale acestora și umfandu-și conturile babane din comisioanele primite de la constructori!
Și astăzi, obiectivul realizat in str Dr. Taberei, nr 34 nu s-ar ridica la o suma mai mare de 100.000 euro, dar văzând Studiul de Fezabilitate executat de către S.C Fraycom SRL, această lucrare este estimată la aprx. 500.000. euro! Deci, furăciune de 400.000 euro…

Aștept ca Instituțiile Statului să se autosesizeze și sa-și facă datoria!
Grupul infracțional din Sectorul 6 trebuie trimis acolo unde-i este locul…”, a scris Florescu pe facebook.