Liderii PNL Gorj alături de Ludovic Orban la depunerea candidaturii la președinția PNL

   Astăzi, 15 mai a.c., la ora 11.00, domnul Ludovic Orban și-a depus moțiunea de candidatură la președinția PNL, la sediul central din Aleea Modrogan nr. 1, împreună cu susținători ai moțiunii, primari, președinți de consilii județene, președinți de filiale.

  • Liderii PNL Gorj alături de Ludovic Orban

După cum a și anunțat președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, organizația de la Gorj îl v-a susține pe Ludovic Orban la președinția PNL.Astăzi, Dan Vîlceanu a fost prezent împreună cu primarul municipiului Motru, Gigel Jianu și cu cel de la Câlnic, Dumitru Vulpe la sediul central din Modrogan, susținându-l pe Ludovic Orban.Înainte de depunerea oficială a moțiunii, intitulată ”Partidul Național Liberal Forța Dreptei”, liderii de la Gorj s-au întreținut cu Orban, chiar existând o apropiere vizibilă și o susținere reală din partea liderilor de la Gorj pentru Orban.

 

 

Atât președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, primarul municipiului Motru, Gigel jianu cât și cel al comunei Câlnic, Dumitru Vulpe au fost îmbrățișați la propriu și a existat un schimb de idei cu Orban, acesta mulțumindu-le pentru că au venit și că-l susțin.

 

 

În curtea din fața sediului a fost aglomerație mare, peste 120 de lideri PNL din țară au venit să-l susțină și să asiste la depunerea oficială a candidaturii lui Ludovic Orban la președinția PNL.După ce a salutat pe cei prezenți, Ludovic Orban, impreună cu președinții de organizații din țară, cei care i-au semnat moțiunea, a depus oficial candidatura la președinția PNL.După depunerea moțiunii, Orban a susținut o declarație de presă.

ecopolitic.ro

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare