Liderii PSD au ieșit la atac împotriva celor care pleacă în partidul lui Ponta

Mai mulți miniștri și lideri ai PSD au transmis mesaje prin care îi critică pe cei care au plecat din partid spre ProRomânia, formațiunea condusă de fostul premier Victor Ponta.

Mihai Fifor

”Cei care au părăsit PSD, în speranţa unui câştig politic efemer, trădează voturile cetăţenilor! Este o lipsă crasă de onoare şi de respect, atât faţă de cei care au votat PSD, cât şi faţă de colegi. Aceşti trădători sunt doar un angrenaj din planul subversiv de a împiedica cu orice preţ îndeplinirea programului de guvernare. Sper că aceşti oameni sunt conştienţi că trădătorii nu sunt niciodată iertaţi, nici măcar de cei pentru care trădează. Odată ce au ales acest drum ruşinos, nu mai există cale de întoarcere. Mai devreme sau mai târziu, vor fi penalizaţi tocmai de cei care acum le promit încredere.

PSD este partidul care a realizat şi realizează cele mai importante lucruri pentru România şi pentru bunăstarea concetăţenilor noştri. Rămânem uniţi pentru a duce la îndeplinire cel mai ambiţios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii”, a transmis ministrul Apărărăii, Mihai Fifor.

Rovana Plumb

„Trădătorii au impresia că pot destabiliza PSD. Se înşală amarnic! Gestul lor lipsit de onoare ne dă motive în plus să rămânem uniţi pentru a duce la îndeplinire cel mai ambiţios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii! Aceşti dezertori trebuie să fie conştienţi că sunt folosiţi ca nişte simple instrumente în lupta de a suprima guvernarea PSD. În momentul în care îşi vor fi îndeplinit scopul, vor fi înlăturaţi!”, crede Rovana Plumb.

Natalia Intotero

„Prin acest program de guvernare PSD a realizat şi realizează lucruri esenţiale pentru România şi pentru bunăstarea cetăţenilor ţării noastre. Măsurile luate, rezultatele obţinute, cifrele economice şi progresul confirmat de instituţiile europene, arată că România se află pe drumul corect. Rezultatele incontestabile ale actualului Guvern şi performanţa economică plasează ţara noastră printre primele economii ale Uniunii Europene. Este evident că se fac presiuni enorme şi se alocă resurse uriaşe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la îndeplinire aceste reforme vitale pentru societate şi democraţie. PSD are capacitatea şi poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România. Suntem uniţi! Nu cedăm! Mergem până la capăt”, transmite Intotero.

Carmen Dan

„Ca politician, singurul crez pe care trebuie să îl ai în permanenţă este acela că reprezinţi o masă de oameni care la rândul lor au crezut în tine acordându-ţi votul lor. Ce nu pot să înţeleg însă, este cum simţi tu (acelaşi politician, dar de data asta ca om înainte de orice), să înşeli încrederea oamenilor care te-au votat întorcându-le spatele şi orientându-te spre un alt partid politic. Este cea mai pură definiţie pentru ceea ce se cheamă “trădare politică!” Mă alătur organizaţiilor judeţene PSD din toată ţara şi condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici.

Mai ales faţă de cei care ne-au votat, pentru că, doamnelor şi domnilor trădători, dacă pentru mine şi colegii mei este o mare dezamăgire, gestul dumneavoastră rămâne incalificabil pentru cetăţenii care au crezut în dumneavoastră! Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii! În acelaşi timp însă, sunt la fel de convinsă ca acum 2 ani că echipa din care fac parte vrea şi poate sa facă toate aceste lucruri”, spune Carmen Dan.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare