joi, ianuarie 20, 2022

LIVE – SUMMIT-UL ȘEFILOR DE STAT ȘI DE GUVERN SEECP 1 iunie 2016, Sofia (Bulgaria)

LIVE -Exclusiv din Sofia

      SUMMIT-UL ȘEFILOR DE STAT ȘI DE GUVERN SEECP 1 iunie 2016, Sofia (Bulgaria)

PREMIERULUI DACIAN CIOLOȘ LA SUMMIT-UL ȘEFILOR DE STAT ȘI DE GUVERN  SEECP – 1 iunie 2016, Sofia (Bulgaria)

  • Premierul Dacian Cioloș la summitul SEECP de la Sofia

Premierul Dacian Cioloș ia parte la reuniunea de la Sofia a șefilor de stat și de guvern ai statelor participante la Procesul de Cooperare din Europa de Sud-Est (SEECP).

Reuniunea este organizată de Bulgaria, care deține preşedinţia în exerciţiu a SEECP, și are o semnificație specială, marcând două decenii de la înființarea acestei structuri de cooperare regională, la care participă 12 țări, între care și România. În cadrul reuniunii va fi adoptată Declarația comună cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a SEECP.

Premierul Dacian Cioloș va mai avea o întrevedere cu omologul său bulgar, Boyko Borissov, urmată de declarații de presă comune, și va participa la dejunul oficial oferit de președintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev, în onoarea înalților oficiali prezenți la summit.

Principalele teme pe agenda reuniunii vizează aspecte legate de evoluțiile în plan regional și perspectiva europeană a statelor din Balcanii de Vest

    EXCLUSIV 

    Puteți urmării momentele importante ale deschiderii – SUMMIT-UL ȘEFILOR DE STAT ȘI DE GUVERN SEECP de la Sofia (Bulgaria) LIVE pe pagina de facebook a Ecopolitic Media, accesând link-ul de mai jos!

www.facebook.com/ecopolitic.ro

Trimis special,

Iulian Ionescu

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Campanii publicitare
    sales banner