Liviu Dragnea – acuze și avertismente fără precedent la Guvernul Cioloș

EXCLUSIV

Liviu Dragnea – acuze și avertismente fără precedent la Guvernul Cioloș

  • „Să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate națională strategică sau care administrează resursele României”

          „Au avut niște intenții, de exemplu, să vândă sarea și noi n-am fost de acord.„

Liviu Dragnea anunță lansarea în august a

       Strategiei Energetice

   Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit miercuri, 6 iulie 2016 la sediul PSD.După ședință preşedintele PSD Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații culminând cu anunțul prin care a făcut cunoscut faptul că PSD-ul va lansa spre dezbatere publică, la sfârșitul lunii august, Strategia Energetică și aducând o serie de acuze și avertismente fără precedent la Guvernul Cioloș!

ecopolitic.ro : Vorbeați de o strategie pe energie. Când va apărea și cine o coordonează?

Liviu Dragnea: Sunt trei colegi de la noi din partid, domnul Tudose, domnul Iulian Iancu și încă un coleg. De la jumătatea lunii august o să înceapă, o să începem să prezentăm oferta noastră pe diverse domenii de activitate în diverse locuri. Practic, lansăm în dezbatere fiecare domeniu de activitate în diverse zone ale țării.

ecopolitic.ro : Ministerul Energiei deja a aprobat și a trecut de dezbaterea publică strategia energetică pe următorii ani.

Liviu Dragnea: Nu îi blocăm. Ei reprezintă un guvern pe termen lung, înțeleg, visează la planuri de dezvoltare pe 20-30 de ani de zile, fac strategii pentru următorii ani de zile.

Ce le putem spune noi cu fermitate: să-și ia gândul că pot vinde bucăți dintr-o societate națională strategică sau care administrează resursele României. Au avut aceste intenții, aceste gânduri.

Sfatul meu este ca în continuare să se uite la administrarea treburilor curente ale țării. Reforme pe care ei le încep și pe care le declară și pe care le anunță care să fie puse în practică în următorii ani de zile pot fi gesturi care, nu știu, n-au foarte multă substanță și care arată că nu e o abordare foarte serioasă.

Întrebare: Ce au avut în intenție să vândă?

Liviu Dragnea: Au avut niște intenții, de exemplu, să vândă sarea și noi n-am fost de acord.

Nu suntem de acord. Am dat acest exemplu pentru că mi se pare că industria sării, Societatea Națională a Sării, este o societate strategică și noi nu suntem de acord să se întâmple așa ceva.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare