Liviu Dragnea: Tragedia Holocaustului rămâne „o mărturie dureroasă”; avem responsabilitatea de a păstra cu grijă lecția lor

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a scris, marți, pe Facebook, că tragedia Holocaustului rămâne „o mărturie dureroasă” și că acei ani nu pot fi schimbați, însă românii au „responsabilitatea de a păstra cu grijă lecția lor”.

„Tragedia Holocaustului este permanent vie în memoria noastră, iar data de 9 octombrie, încărcată cu un simbolism aparte, ne obligă, și mai mult, pe fiecare dintre noi, să reflectăm asupra consecințelor tragice ale extremismului, ale acțiunilor discriminatorii, antisemite și rasiste.

Ziua Națională de Comemorare a Victimelor Holocaustului din România rămâne o mărturie dureroasă. Nu mai putem schimba acei ani; avem însă responsabilitatea de a păstra cu grijă lecția lor”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a subliniat că se poate construi „o societate sănătoasă” pe valori precum „libertatea, respectul și înțelegerea”

„Libertatea, respectul și înțelegerea sunt valori pe care putem construi o societate sănătoasă, democratică, în deplin acord cu propria noastră identitate și cu valorile familiei europene din care facem parte”, a conchis șeful de la PSD.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare