Lucian Judele: „Efectele lucrărilor nesecurizate ale Primăriei Sectorului 3/ Un bărbat s-a luptat pentru viața lui 50 de zile în spital”

Efectele lucrărilor nesecurizate ale Primăriei Sectorului 3 au fost devastatoare, spune viceprimarul Lucian Judele într-o postare pe Facebook. Acesta atrage atenția asupra faptului că un om a fost grav rănit și informațiile despre cei responsabili sunt ținute la secret de către Poliția Locală a cărei șefe îi și cere demisia.
„Un bărbat s-a luptat pentru viața lui 50 de zile în spital, fiind intubat în comă indusă în primele 20 de zile, după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată!
Ați văzut cu toții cele 600 de gropi care au împânzit Sectorul 3, acele capcane în care au căzut un copil și un adult. Unele șantiere au fost deja finalizate, dar noi încă nu știm care sunt societățile care se fac responsabile de aceste tragedii.”, scrie viceprimarul.

„Este esențial să se facă lumină în ceea ce privește responsabilitatea”

„Am cerut informații la Poliția Locală Sector 3 în noiembrie. Răspunsul? Să întreb primarul. Fără acordul acestuia, solicitarea mea a fost închisă fără niciun răspuns.
În urma acestor evenimente tragice, cu un copil și un adult implicați în incidentele grave din Sectorul 3, este esențial să se facă lumină în ceea ce privește responsabilitatea. Este inacceptabil ca primarul și autoritățile să ascundă informații vitale.
Aștept demisia de onoare a conducerii Poliției Locale Sector 3. Am încredere că dna Amalia Ciulinaru ar fi vrut să răspundă, dar presiunile asupra sa au făcut acest lucru imposibil. Cu toate acestea, cine cedează presiunilor pentru a ascunde adevărul nu este demn de o funcție!
Voi ce i-ați cere primarului care ascunde date despre persoanele care au luat bani din pixul dânsului și au nenorocit un om?”, se mai arată în mesajul transmis.

 

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare