Lucian Judele (USR Sector 3), mesaj de mulțumire pentru donatori: Am reușit să colectăm o cantitate necesară de sânge din grupele rare

Lucian Judele, viceprimar Sector 3 și candidatul USR la Primăria Sectorului 3, a transmis un mesaj de mulțumire celor care au donat sânge în cadrul campaniei USR. Acesta anunță că în cadrul evenimentului s-a reușit colectarea unei cantități necesare de sânge din grupele rare. Următoarea acțiune are loc pe 12 martie.

  • “Am încheiat ieri încă un eveniment de donare de sânge, de dăruire a unei șanse la viață.

Vă sunt recunoscător pentru gestul vostru de solidaritate față de cei care au nevoie de sânge, am reușit să colectăm o cantitate necesară de sânge din grupele rare și aceasta nu poate decât să ne bucure!”, transmite Lucian Judele pe pagina lui de Facebook.

Acesta a transmis și un mesaj pentru cei care anumite condiții de eligibilitate i-au împiedicat să doneze sânge: “Dar, chiar și în acest caz, gestul vostru de a vrea să contribuiți este de neprețuit, pentru că fiecare gând, fiecare intenție contează în efortul nostru comun pentru a ajuta.”

El îi asigură pe aceștia de toată buna credință a personalului medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină, care este responsabil atât pentru viața celor care primesc sângele donat, cât și pentru viața voastră, a celor care donați.

  • “Donarea de sânge trebuie să fie un act sigur și benefic în primul rând pentru sănătatea voastră, a donatorilor. Numai așa putem și puteți resimți bucuria și satisfacția unică pe care ne-o dă gândul că am salvat vieți.”, transmite Judele.

Următorul eveniment de donare de sânge are loc pe 12 martie!

“Iar în cazul în care nu mai puteți dona, vă încurajez să rămâneți implicați și să vă continuați sprijinul, răspândind informațiile despre donarea de sânge pentru creșterea conștientizării, întrucât fiecare contribuție, indiferent de forma ei, poate schimba viața cuiva în bine. #ÎmpreunăSalvămVieți”, conchide sursa citată.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare