duminică, iunie 26, 2022

Ludovic Orban: Cine credeți că a avut tupeul să dea un mesaj de Ziua mondială a libertății presei? Nimeni altul decât premierul Nicolae Ciucă. Plagiatorul

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban îl acuză marți pe premierul Nicolae Ciucă că a dat mesaj de Ziua Libertății Presei deși beneficiat de instrumentarea unei operații ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului său la teza de doctorat. 

”Cine vorbește de funie în casa spânzuratului? Cine credeți că a avut tupeul să dea un mesaj de Ziua mondială a libertății presei? Nimeni altul decât premierul Nicolae Ciucă. Plagiatorul. Cel care a beneficiat de instrumentarea unei operații ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului primului ministru la teza de doctorat. Cel care a fost cauza unei operațiuni de compromitere a unui jurnalist independent, Emilia Șercan, doar pentru faptul că a îndrăznit să scoată la iveală acuzația de plagiat și să ceară verificarea tezei de doctorat a premierului”, spune fostul lider PNL.

”Îndrăznește să vorbească de libertatea presei șeful unui guvern care a pregătit pe șestache elaborarea unui act normativ care să instituie cenzura inclusiv pe online. Are neobrăzarea să se refere la libertatea presei produsul guvernamental al unei monstruoase coaliții, care a apelează la toate instrumentele posibile pentru a bloca în mass- media orice voce critică a opoziției politice sau a opoziției din societate”, mai spune Orban.
”Puțină decență, domnule Ciucă. Sunteți ultimul care aveți îndreptățirea de a spune ceva pe tema libertății presei. Sub masca bonomă, în spatele fardului de timiditate și modestie, afișate cu prea multă ostentație, se ascunde o poftă enormă de parvenire, o plăcere ieșită din comun de deținere a puterii. Și capacitatea de a comite sau de a accepta ca alții să comită orice încălcare a libertății de exprimare. Încercați să îi păcăliți pe alții. Pe mine nu aveți cum, pentru că am învățat să vă cunosc”, scrie Orban pe Facebook.

 

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, marţi, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că are tot respectul pentru oamenii din această breaslă, care îşi fac munca profesionist, obiectiv şi responsabil, mulţi chiar în zone de conflict, expuşi pericolelor, pentru ca cetăţenii să fie la curent cu evoluţiile de interes public.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner